Diagnòstic per la imatge

El nostre Grup Mèdic disposa d’equipaments d’última generació treballant amb tecnologia d’alta qualitat, per tal d’oferir el millor diagnòstic per la imatge.
centrediagnosticmedic
ressonanciagranollers
centremedic

Unitat d’Anàlisis Clíniques

Des de fa més de 10 anys treballem amb el Laboratorio Echevarne, referent a nivell europeu que ha destacat sempre per la innovació tecnològica al servei de la salut i el benestar de les persones. Les extraccions al CMLF es realitzen de dilluns a divendres de 8 a 10 h.
DR_ECHEVARNE

Reconeixements mèdics

Revisió Integral – “Chequeo” Mèdic

Revisió Mèdica Esportiva

Revisions Laborals

Certificats Mèdics Oficials

Permís de Conduir

Altres permisos

Tinença d’animals perillosos

Seguretat privada

Permisos nàutics

Llicencia d’armes

Permís de grua i forestal

Unitat integral d’accidents (UIA)

Unitat Integral d’Accidents (UIA) Al Centre Mèdic Les Franqueses li oferim la millor assistència sanitària a través de la nostra Unitat d’atenció al lesionat per accident de trànsit (UIA). Per garantir un tracte de qualitat disposem d’un equip multidisciplinari que de forma eficaç atendrà personalitzadament a cada lesionat.

Unitat de medicina de l’esport

En el Servei de Medicina de l’Esport del CMLF treballem amb l’objectiu de proporcionar una assitència integral als esportives, que des d’un punt de vista lesional i preventiu respongui a totes les necessitats exigències derivades de l’activitat física i l’esport. L’objectiu del nostre equip mèdic, és la prevenció de la salut i la realització del controls mèdic-esportius personalitzats en els esportistes de lleure i esportistes federats.

Esportistes de lleure i esportistes federats. Persones que realitzen qualsevol tipus d’activitat física reactiva. Persones que realitzen activitat física com a mesura per a la promoció de la salut.